Morsdag

Alla mammors dag. Även min. Lillan var vänlig nog och ge mig ett rosa nagellack och ett superfint linne från HM. Tack, tack. Min egen kära mor får sig ett besök vid bättre tillfälle då hon jobbar hela helgen lång. Trist när det varit så otroligt bra väder. Från vår till sommar på 3 dagar. Inte illa.

I tisdags var jag i Stockholm. Där var det sommar. När jag kom hem på kvällen kändes det lite smått vemodigt eftersom allt ligger så väldigt långt efter här. Sommar i Stockholm. Vår i Umeå. Trodde jag. Värmen har gjort susen och sommaren har infunnit sig även här. Att det däremot kommer krypa ner till ynka 10 grader till veckan väljer jag att totalt ignorera och planerar för fullt vilka blommor jag ska sätta på balkongen i år.

Lite smått sliten från gårdagens födelsedagsfirande. Tack T för en jättetrevlig kväll. Inte för att jag drack. Jag sög på ett glas vin kvällen igenom och körde både dit och hem. Men för att jag var vaken så rackarns sent. När man har småbarn som har vissa rutiner. Ändras inte dessa på helgen. Utan lillan vaknar glatt 7 varje dag. Detta innebär att vi oftast går och lägger oss ungefär samma tid på helgen som på vardagarna. Eftersom älskling var så vänlig och tog lillan på lördagsmorgonen så var det min tur. Så jag kravlade mig upp sömndrucken och väldigt törstig sisådär 10 i 7 i morse. Som tur var kunde inte älskling somna om så han knatade upp en timme senare. Då passade jag på att smyga tillbaka till sängen och blunda en liten stund till.

Annars har vi tagit oss en roadtripp till Hörnefors och älsklings mammas mamma. Lillans gammelfarmor. För att fira i flera led. Vi har njutit i solen hela eftermiddagen och lillan har röjt som aldrig förr.

Jomen visst borde hon vara trött ikväll tänkte jag förstrött. Vi har nämligen stött på lite små problem vid nattning. Lillan har aldrig, ALDRIG varit svår att lägga. Hon får sin flaska välling. Vi går och byter den mot tutten när hon druckit upp och hon somnar så sött. Inte nu. Hon ställer sig upp och skriker och skriker och skriker. Tills någon hämtar henne. Jag har nu sagt till dagis att hon absolut inte får sova längre än en timme och vi har även följt detta hemma under helgen. Nu lyckades hon somna i bilen på väg hem från Hörnefors. Jag antar att det är boven i dramat idag. Men hon skulle icket sova klockan 7. Strax över 8 provade jag lägga henne igen. Då somnade hon rätt fort. Smått frustrerande. Jag hoppas verkligen att det hjälper med att bara justera förmiddagsluren.

Just nu känns det som jag har något planerat varenda helg framöver, ända in i mitten av semestern. Det känns jättekul men samtidigt vet jag inte riktigt hur det gått till. Jag som inte haft något planerat på ett år har helt plötsligt inte en ledig helg. Vad hände?

Slutligen lite blandat från helgen.









Kommentarer
Postat av: pappa

Snyggingar!!! Fiina kort älskling, sommar är vad som hände :) då äre lite mer som händer än på mörka kalla vintern. Bra att ha saker att se framemot :) kommer bli en kanon sommar! Pusssar

2012-05-28 @ 09:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0