Utgång

Någon som provat Linas matkasse? Jag funderar starkt på att göra det veckan som kommer. Eller köpa en färdig billiga veckan kasse (tyckte kommande veckas recept såg rätt okej ut). Jag har sämst fantasi vad gäller nya maträtter och när jag väl kommer till affären får jag totalt hjärnsläpp och handlar helt fel saker. För att undvika detta skulle färdiga matkassar med tillhörande recept kunna vara ett bra alternativ. Då behöver jag bara komma ihåg att köpa barnrelaterade saker vilket skulle underlätta en hel del. En annan sak som skulle underlätta väldigt mycket är om vi för någon gångs skulle kunde hitta ett boende med hel kyl och frys. Då skulle det i praktiken faktiskt gå att veckohandla. Som det är nu så känns det som vi mer eller mindre bor i ica. Så ofta är vi där. Jag känner att det börjar bli tröttsamt. Så kul är det inte att handla mat. Återkommer med recension på potentiell matkasse.

Gårdagen spenderades på diverse butiker. Älskling behövde köpa snus, jag behövde köpa vin och en present till min fina syster som fyller år idag.

Vi hade dessutom bestämt att om vädret tillät skulle vi inviga våran något så när nyinköpta grill på kvällen. Syrran m. familj tyckte det lät som en ypperlig idé och kom traskandes lagom vid middagstid.
Vad gott det är med grillat när man slipper äta potatissallad till. Kan nog tappert påstå att det är bland det dåligaste som finns. Jag kan inte ens skryta med att jag förätit mig på skiten då jag aldrig tyckt det smakat särskilt bra. Men har ändå suttit och tvingat i mig det till diverse grillade rätter bara för att andra velat äta det. Nu skulle jag hellre ställa mig och laga en portion potatisgratäng bara till mig istället för att äta en torr potatissallad. Jag hade ju kunnat önska att jag var lika driftig förr så hade jag sluppit bli så traumatiserad av skiten.

Jag är inte van att agera middagsvärdinna och hade gjort ett rent katastrofalt dåligt jobb att förbereda. Detta resulterade i att middagssällskapet snopet fick gå hem utan efterrätt då den tog på tok för lång tid att tillaga. Bör tilläggas att jag försatt hela lägenheten i en dimmig rök härstammande från ugnen innan dom väl bestämde sig för att gå. Jag tror inte våran ugn mår så vändans bra. Den är helt knäckt i botten. Som om någon tappat något väldigt hårt och tungt där så det spruckit. Nog för att jag tycker att ugnar bör vara robusta nog att tåla sånt. Det är inte vi som åstadkommit detta utan mer troligt den som bott här innan. Det hela har resulterat i att det röker mer än normalt därifrån. Som tur är sätter det ingen smak i maten / baket. Men det svider rätt duktigt i ögonen när man vill titta till det.

Som kompensation tänkte jag ta med det som är kvar av kakan till min kära syster. Jag ska nämligen dit på kalas ikväll. Älskling och lillan får stanna hemma. Då jag och syster tänker göra stan osäker. Just nu känner jag mig trött och pömsig. Jag gissar på att peppen kommer infinna sig när första vinglaset är avklarat. Det blir första utgången sedan lillan föddes. Så lite nervöst känns det nog också, om jag känner efter riktigt noga.

Bortsett från mitt överdrivet skitiga hår och dubbel oversize tröja (läs älsklings gamla tröja) tycker jag det var en mysig bild på mig och lillan. Tagen idag :)


Kommentarer
Postat av: Bodypalace

vilken trevlig och läsvänlig blogg du har =)

2011-06-05 @ 00:11:16
URL: http://bodypalace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0