Äntligen



Lyckades jag få ihop hyfsat fina dopinbjudningar. Nu återstår bara att se om dom är lika fina på papper som i datorn. Det fick bli utan bild eftersom jag inte kunde hitta någon fin mall (till rimligt pris) med. Men det duger, dom är beställda och betalda nu så det är inte lönt att ångra sig. Skulle inte förvåna mig om jag lyckats stava något fel och får skämmas när jag skickar ut dom ändå. Att det ska vara så viktigt hur dom ser ut. Ibland blir jag galen på mig själv. Satte mig tom och försökte knåpa ihop egna i photoshop, men la ner eftersom det tog extremt lång tid. Jag har dessutom mest beslutsångest av alla i den här staden. Så bara bestämma bakgrund tog typ 1,5 timmar. Insåg då att det nog inte var lönt att fortsätta om jag vill få ut korten i tid.

Idag har vi varit på jobbet och hälsat på. Hade tänkt mig en snabbis för att kolla läget mest och få äran att träffa lilla Doris. Vi blev kvar lite drygt 2 timmar och lillan visade sig från sin bästa sida. Lyckat besök, tack Anna för att du lurade dit mig. Jag har faktiskt inte haft en tanke på jobbet sen lillan föddes. Blir ju så med andra prioriteringar. Men har hört att det är lite halv struligt. Det fick jag bekräftat rätt fort eftersom grabbarna jobbat övertid i stort sett varje dag sen jag slutade till ganska nyligt när det blivit tvär lugnt. Jag smet i helt rätt tid, tack för det lillan :D Jag hoppas att allt löst sig till det bättre när jag ska börja jobba igen. Nu är det ju rätt länge kvar även om tiden går otroligt fort. Jag får nog åka förbi där med jämna mellanrum för att kolla av läget hädan efter.

Idag tycker jag inte om billiga veckan. Provade ett recept på majsplättar med keso och feta röra och spenat sallad (jag vet, men tyckte det lät gott)... nyttigare värre. Men fy vad äckligt det var. 2, 3 tuggor gick hyffsat sen blev det bara dåligare och dåligare. Det hela slutade med att älskling stekte upp blodpudding och jag värmde den sista matlådan med fisken från i måndags. Majsplättarna åkte i soporna.

Jag har fått min takkrona nu, eller jag hämtade ut den i måndags efter första hjälpen kursen. Jag började sätta ihop den då, eftersom den kom i 2 delar med kristallerna i en påse. Nu är den ihopskruvad och alla kristaller hänger på plats. Ska berabeta älskling för att se om jag kan få upp den (helst igår) men så snart som möjligt går också bra.

Vips så var den på plats. Mycket nöjd :)




Kommentarer
Postat av: Jennie

Förstår dina tankar kring dopkorten..man blir tokig..men ja tror nog att de blir bra, de är ba en själv som är så extremt petig ;)



Duuu snygg kristallkrona ;)

2011-02-09 @ 20:46:05
URL: http://frokenstens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0