Tomtar i tvättstugan

Lite då och då försvinner saker i tvättstugan. Oftast bebis sockar och oftast bara den ena. Vilket lämnar mig med udda sockar vilket i sig är vansinnigt irriterande men också frustrerande eftersom vi inte har så många bebis sockar. Bli därför inte allt för förvånade om vi anammar syrrans koncept och lillasyster dyker upp med udda sockar. Hur som försvann igår något mycket mer kärt. Min vita amnings sport bh från apoteket. Jag bor i dom hemma. Växlar mellan den och den svarta. Ungefär det skönast som finns när man ammar. Snopet blev det när jag till min förtvivlan inte kunde hitta den då lillasyster så vänligt började dagen med att spy ner mig. Gränsfall att jag skulle granska vägen till och tvättstugan grundligt i hopp om att hitta den. Jag valde att duscha, äta frukost och handtvätta den svarta istället. Jag är fortfarande småirriterad över att den är borta. Men kan inte avgöra om tomten tog den så jag skulle bli tvungen att köpa en ny eftersom den gamla börjat gå sönder lite eller bara för att jävlas eftersom vi egentligen inte har råd med det. Bildkälla.
 
 
I helgen tog jag mig i kragen och fick med stora kameran ut. Däremot har jag inte haft tillstymmelse till ögonblick att redigera det minsta. Dom kommer men det får bli senare. Det är jättekul att fota när jag tar mig tid till det. Vintertid är det roligast att fota ute eftersom ljuset inne blir så dåligt och jag gillar inte att fota med blixt. Däremot är jag lite sugen på att investera i en ringblixt. Skulle även vilja ha lite flyttbar starkare belysning här hemma. Skulle gärna göra om ett rum till studio. Men vi har inget rum över. Visst kan jag låna lillasysters rum innan hon flyttar dit. Men då kommer det kännas så surt att bli av med det. Dessutom är jag lite sugen på att börja göra i ordning det åt henne. Tapetsera och ställa i ordning. Har hittat finaste (dyraste) tapeten jag vill ha som fondvägg där. Bildkälla.
 
 
Jag är en riktig godisgris. Äter gärna och mycket helst varje dag. Jag var extremt sugen i slutet av graviditeten och då tillät jag mig att äta för att jag tyckte så synd om mig själv. Sen har det liksom hängt med även efter lillasyster föddes. Nu när vi faktiskt inte har något annat än pepparkakor (som förvisso duger gott) hemma sitter jag seriöst och överväger att baka chokladkola. Bara för att jag är så sugen på choklad. Samtidigt förbannar jag socker och det beroende jag dragit på mig. Och älskling i förlängning eftersom han inte kan låta bli att äta när gotta finns hemma. Det är synd det inte finns nyttiga substitut som är lika goda.
 
Bjuder på lite mobilbilder idag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0