Förbannade snö!

Nu får det banne mig räcka!!! Jag som gladde mig så hemskt åt det lilla gräset som börjat kika fram under all förbannelse till snö.Jag hade tom fått lite vårkänslor. Så kommer detta snöoväder med 1,5 dm ny snö! Gräsfläckarna är ett minne blott.detsamma gäller för vårkänslorna. Riktigt surt. Vilket bakslag. Nu hoppas jag det blir höga plusgrader i flera veckor så det här eländet försvinner fortare än kvickt. April är banne mig en vårmånad, punkt. Satt dessutom och kollade på lite bilder från förra året i April. Det såg helt annorlunda ut då och den vintern var det väldigt mycket snö... Jag undrar just hur det här kommer sluta. Snö ända in i Juni?
 
April förra året. Vet iofs inte när på månaden denna är tagen men gissningsvis någonstans i början, mitten.
 
Från lekplatsen igår...
 
Här hemma härjar det fortfarande förkylning till viss del. Älskling har inte blivit frisk riktigt än. För mig verkar det bara gå fram och tillbaka. Jag har känt mig helt frisk men så får jag lite ont i halsen då och då och bihålorna gör sig till känna igen. Denna vinter har varit väldigt besvärlig med alla sjukdomar den slängt runt. Nu får det bli varmare så alla fula bakterier ger sig av. Den enda som är helt frisk nu är faktiskt lillan... peppar peppar.
 
På tisdag ska jag på mitt allra första Me and I party. Det ser jag fram emot. Fast jag måste ta med lillan. Vi kommer nog bli rätt fattiga på köpet men det är det värt.
 
Jag har fått turen att testa Garnier BB Eye Cream Roll-On via deras testpanel på facebook. Det lustiga var att dagen före den kom med posten satt jag och funderade på vilken jag skulle köpa, tror det iaf finns två olika märken som säljer såna nu. Det var bara ren tur att jag inte hunnit köpa en själv innan den damp ner i brevlådan. Än är det svårt att avgöra om den är bra eller dålig då jag bara provat den två gånger. Jag kommer lägga upp en före och efter bild senare så får ni så om det syns någon skillnad. Själva rullen man duttar på cremen med är sval och skön mot huden. Sen tog det en gång för mig att fatta att den inte fungerade som en deo där man kan kleta på bäst man vill utan jag fick vara försiktig för att få rätt mängd creme. Just denna creme ska ha en massa hejiga effekter.
  • 1- Hides dark circles
  • 2- Reduces the appearance of bags
  • 3- Fine lines appear less visible
  • 4- Illuminates
  • 5- Hydrates
(Lånat från Garniers hemsida, det är bilden med).
Jag har en bb-cream (från Isadora) som jag använder dagligen och är väldigt nöjd med. Så jag har väldigt höga förväntningar på denne ögon creme. Betyg kommer då jag fått testa den några dagar till.
 
 
Slutligen bjuder jag på lite blandat från denna och förra helgens finväder.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0