Allmänt obehag...

Är det närmaste jag kan beskriva känslan. Att just stiga ur duschen blöt, invirad i en handduk och höra någon rycka i dörren. Inte ringa på klockan. Bara rycka i dörren. Gamfarbron skäller alltid på dörren. Hade personen i fråga ringt på innan hade jag garanterat hört hans skall genom duschens brus. Det gjorde jag inte. Jag hörde någon rycka i handtaget och sedan satte gamfarbrorn igång. Förhoppningsvis skrämde han bort den objudna gästen fort som tusan.

Första känslan var mild panik, för att jag inte visste vem det kunnat vara. Sedan lite mer panik när jag insåg att det förmodligen inte var någon vi kände. Efter det ännu mer panik då jag började reflektera över vad som kunde hänt ifall dörren inte varit låst. Nä fy sjutton. Hädanefter ska dörren vara låst alla timmar på dygnet.

Igår var jag och älskling på bio. Vi såg The avengers i 3D. Vi hade hört från olika håll att den skulle vara bra. Riktigt bra. Det var den också. Så alla actionsugna där ute som gillar superhjältar och vill skratta lite emellanåt. Se den.

Lilla söt är helt såld på apor. APA säger hon bestämt och vill därmed se Nicke nyfiken på youtube på telefonen. Att Nicke nyfiken var inne 2009 då även senaste långfilmen släpptes struntar hon i. Som tur är gör hon inte så stor skillnad på aporna hon har. En jättebillig liten från ICA som faktiskt ser ut lite som Nicke, Herr Nilsson och senaste köpet från teddykompaniet som mest kan liknas med en markatta. Nöjd stoltserar hon runt här med alla i famnen.

Fyndat har jag gjort. Dom finaste stövlarna till lillan. På Heppo. Kavats pippi stövlar. Jag dreglade lite över dom för några månader sedan. Efter det har dom sänkt priset på dom. Att jag dessutom fått en rabattkod från en samarbetspartner gjorde att dom tillslut blev väldigt billiga. Dom är faktiskt finare i verkligheten än på bilden. Årets bästa köp utan tvekan.Studiobilderna har kommit. Dom är superfina. Vi har i det syftet införskaffat ramar. (Åh vad jag längtar till ikea kommer). Vi lyckades köpa alla i rätt storlek, även fast jag glömde bort en av dom små bilderna som nu är utan. Lite såhär ser det ut. Om man ignorerar jätte reflektionen från ena fönstret och min skugga.

Slutligen lite bilder från helgen. Det bör tilläggas att favorit spaden. Den hon håller i alla bilder. Är upphittad trasig. Med avbrutet handtag på lekplatsen. Vi tänkte först slänga den. Men lillan ville inte släppa taget. Så den har därför hittat nytt hem hos oss. Även fast hon har flera andra spadar med handtag väljer hon alltid denna att gräva med. Det tycker jag är väldigt charmigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0