Bakis

Det var länge sedan jag var såhär sliten på en söndag. Jag som hade tänkt ta det rätt lugnt igår. Det blev inte riktigt så.

Vi firade bästa A. Med Ribbåts tur i älven. Dagen till ära bjöd på stormvindar och spöregn. Vi kunde inte fått sämre väder. Att jag dessutom nojat upp mig ordentligt dagarna innan gjorde inte saken bättre. Fördelen med att vara sen var att jag bara kom dit hoppade i overallen och sedan vidare in i båten. Så jag hann liksom inte ens fundera på att skita i det. Nu var det inte riktigt som någon tänkt sig. Jag var så inställd på att det skulle vara super läskigt. Att jag skulle hålla fast mig för glatta livet. Så var det inte alls. Vi åkte runt lite på älven i en halvtimme. Sen var det inget mer. Jag tror alla var lite besvikna när vi klev av.

Seden vidare på middag och fest hos A. En riktigt rolig kväll.
Bilden är lånad av födelsedagsbarnet.


Men den har lämnat tydliga spår idag. Min frukost blev en alvedon och ett glas resorb. Sedan har jag halvsovit mer eller mindre hela dagen. Jag förstår inte varför jag har så otroligt svårt att sova när jag druckit. Förr sov jag som en stock till kvällskvisten dagen efter. Nu sover jag oroligt och vaknar hela tiden. Väldigt irriterande. Så hela den här dagen har försvunnit. Det är väldigt kul med fest, men det är skönt att det inte blir så ofta.

Imorgon fyller min fina syster år. Förhoppningsvis är jag lite piggare tills dess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0