En bob

Förra året när jag fyllde år fick jag en väldigt omtänksam present av min kära sambo. Han hade köpt ett presentkort hos min frisör som räckte till två klippningar. Vi misstänkte båda då att vi kanske inte skulle ha så mycket pengar över till sådant när mammapengen började rulla in. Med en klippning kvar och ett presentkort på väg att gå ut. Gjorde jag slag i sak och ringde i förmiddags för att boka en lämplig tid. Nu när älskling jobbar eftermiddag passar det extra bra eftersom jag kan alla tider. Sällan brukar det gå samma dag. Idag gick det. Jag har inte fått någon riktigt favorit frisör ännu och önskade denna gång någon som var duktig på tunt nordiskt hår. Personkemin kanske inte var den rätta men hon var väldans duktig på att klippa. En kort och busig bob blev det. Eller det kallade hon min frisyr i vilket fall. Om någon undrar heter hon Malin och jobbar på Studio88. Henne kommer jag definitivt besöka igen. Hon ville väldigt gärna att jag skulle komma tillbaka snart. Så hon fick ljusa upp mig. Men jag är inte helt övertygad om att det är värt 800 kr. Fint blev det och nöjd blev jag. Nu har jag dessutom tid på mig att öva på min nya frisyr. Till perfektion. Innan mitt oglamorösa 30 års firande. Hepp, snygg tant blir jag iaf.
Kunde inte välja en bild. Så det fick bli flera. Egobooooost.








Jag vill bjuda på resultatet av gårdagen också. Väldigt, väldigt fina bilder blev det. Jag hade lite besvär med att bara välja ut 3. Here goes.







Idag har jag testat på primärvården på Ålidhem. Jag har inte gjort mig illa. Däremot hade min syster det. Lite panik blev det innan vi fick ordning på allt. Relativt snabbt och smidigt gick det faktiskt. Även om det blev en följetong med specialistvård imorgon. Ställer klockan, så jag kan var behjälplig även då. Tummen upp till Ålidhem. Faktiskt. Alla var väldigt trevliga och vi behövde inte vänta överdrivet länge. Vilket var tur eftersom barnens mormor var lämnad ensam med hela barnaskaran. Jag håller tummarna för att det går att laga syster. Så hon blir som ny.

Därför blir det en tidig kväll ikväll. Jag sov så sjukt dåligt inatt. Fler än mig som hörde den otäcka åskknallen på morgonkvisten? En kraftig blixt inledde oljudet. Jag tycker inte om åska.
Avslutar med kameralek och vårat mysiga sovrum. Det blev så mycket mer hemtrevligt med det nya överkastet och tavellisten. Just lovley.







Kommentarer
Postat av: Emma

Du är guld värd finaste syster ♥

2011-09-13 @ 15:16:58
Postat av: Cilla

Jättetuff frisyr! =)



Kram C.

2011-09-13 @ 20:19:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0