Spagetti med baconsås

Idag var planen grillning på Nydala. Men vädret såg inte så lovande och vi började så smått inse att grillning kräver både briketter / kol och tändvätska vilket vi inte har, då är det mycket billigare att köpa en bulle. Dessutom var vi väldigt tveksamma till hur plogat det var fram till grillplatserna eftersom både jag och syster behövde ha med barnvagn. När det efter frukost började klarna upp beslutade vi att en promenad ner till Bölesholmarna fick duga. Vi tog med en termos kaffe och handlade en påse muffins på ica. Syrran och hennes barn och en kompis till älskling följde med. Det var givetvis inte plogat fram till någon grillplats, så vi bosatte oss i en snödriva vid en av broarna istället. Det fungerade bara fint.
Vi är nog så långt ifrån friluftsmänniskor man kan komma och äger inte ens nått i närheten av sittunderlag. Något jag tror vi skulle ha köpt eftersom det är en bra att ha grej. Istället bredde vi ut lillans mini lilla ull filt, reflexöverdraget till vagnen och en påse och ett par vantar att sitta på. Absolut inte en ultimat lösning men det dög. Lillan vaknade till rätt fort och ville vara med i festligheterna. Trevligt hade vi och det är ju huvudsaken. Härliga sol, den vill vi se mera av. Kameran hade jag med till allas förtret.


 

Väl hemma igen hade vi ångan uppe efter några timmar i det härliga vädret. Det har varit väldigt dammigt här ett tag men vi har valt att ignorera det i hopp om att det skulle försvinna av sig självt. Det gör det givetvis inte. Så först åkte damvippan fram, sen damsugaren och när vi ändå var igång fick toan sig en omgång med. Jag känner att vi varit väldigt produktiva idag och förtjänar en riktigt god middag. Dessvärre har vi inget kul i frys eller kyl så det får bli spagetti med baconsås. Tur att vi åtminstonde har två muffins kvar som vi kan äta till efterrätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0