Maxis regnställ

Idag har jag inte tagit en endaste liten bild. Eller jo en på lillans regnställ jag fyndade på Maxi. Här kommer den. Det är byxor där under jackan. Dom syns bara inte.

 

199 kr för byxa och jacka är billigt. Ungefär halva priset på både HM och Lindex motsvarande. Jag har dessutom fått för mig att det är lika bra. Eftersom folk verkar köpa det igen år efter år till sina barn. Logiskt borde dom ju inte köpa det igen ifall kvalitén var dålig. Känns det som iaf. Så nu har lillan fått sina galonisar. Jag får bara hålla tummarna för att hon inte drunknar i dom helt. Storlek 86/92 var nämligen den minsta. Å andra sidan kan hon nog ha den i höst, vår, sommar och kanske nästa höst igen. Väl spenderade pengar. Så nu saknas bara dom förbaskade skorna. Jag hoppas på loppis. Annars är det möjligt att jag utnyttjar en rabatt hos Ellos.

 

Som alla vet använder jag sällan smink. Därför räcker mitt smink ungefär hur länge som helst. Jag vet att det är färskvaror och dom går ut. Om jag inte minns helt fel bör man byta mascara var 3:e månad. För mig är det inte alls kostnadseffektivt och kör på vartannat år eller liknande istället. Nu börjar den ta slut. Ibland får jag il och vill prova något nytt. Egentligen vill jag ha Mary Kays mascara. Den tyckte jag var super. Men det har jag inte råd med. Så istället blev det Maybellines colossal volum express mascara cat eyes. Jag har ingen relation till den mascaran. Utan köpte den bara för att det var bra pris på Maxi (när jag ändå var där). Recension kommer när den testats.

 

Ett paket från HM ligger och väntar på ICA. Det är ovanligt att jag inte på studs springer dit och hämtar ut så fort aviseringen kommer. Igår (när sms:et kom) hade jag inte tid. Sen glömdes det bort. Jag kom på det igen idag. Men ides inte. Imorgon måste jag. Mest för att jag vet att paketet innehåller lillans vinteroverall och jag är nyfiken på om den passar.

Idag har vi hälsat på lillans mormor. Det blir alldeles för sällan. Helst skulle jag vilja hälsa på alla mor och farföräldrar varje helg. Men det blir rätt stressigt. Det är ju så många andra vi vill hinna träffa på helgerna med. Ibland vill man inte göra något alls. Så därför for vi dit efter hon slutat jobba idag. Det gäller att passa på medan jag fortfarande är ledig och orkar med såna projekt på eftermiddagarna. Vi åt middag där. Lillan åt upp allt hon hade i bebis mat väg och ville ändå ha mer. Ett riktigt litet matvrak har hon blivit. Det tycker jag är bra. Äta bör man annars dör man. Jag testade även ge henne vällingen just innan vi skulle fara. För att söva henne i bilen, köra in henne i vagnen och förhoppningsvis bara lyfta över henne i sängen. Riktigt exakt så smidigt gick det inte. Hon vaknade till när jag klädde av henne ytterkläderna. Men somnade fort om i sängen. Mycket praktiskt. Nu när vi vet att det fungerar behöver jag inte vara lika nojig över att fara iväg på kvällen. Det går ju så bra ändå.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Maxis regnställ är klockrena! :)

2011-08-31 @ 22:53:13
URL: http://frokenstens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0