Gratis

Gratis är gott heter det ju. Jag gillar sånt som är gratis. Eller samla och få principen. Både på Libero och Nestlés barnmatsburkar (med samlingskoder) fyller jag i frenetiskt. Eller i den mån jag kan. För att få nått krafs jag egentligen inte behöver. Men kul är det. Därför värt stöket och böket.

För länge sedan skickade jag in en streckkod från Sempers välling till Semper. För att få en vällingburk. Det var när vi började försöka med välling, då fröken tvärvägrade allt annat än ersättning i flaskan. Alltså länge sedan. Med mitt minne på det glömde jag fort bort detta. Så igår kom en avi med posten. Aha tänkte jag det är nog överkastet jag beställt. Ivrig hann jag bli tom. Det överkast jag nämnt innan. Ett vitt. Som man fick gratis från Jotex om man gjorde en nybeställning om 200 kr. Redan där borde varningsklockorna börjat skrika högt och länge. Men det såg ju så fint ut i reklamhäftet vi fick. Både jag och älskling och T tyckte det. Syrran med för övrigt när hon såg bilden. Såg rent förjävligt ut när vi väl fick hem det. Klarvitt glansigt och till råga på allt för litet. Irriterande. Tror jag ska försöka sälja skiten på blocket eller nått. Så då stod vi där utan överkast igen. Vi har ju ett fint överkast. Det är bara det att jag vill ha ett annat. Så snubblade jag över ett lapptäcke (som var grundidén) på Ellos rea. Helst hade jag velat ha ett i rosa. Men jag är inte beredd att betala 1500 kr för ett överkast vilket gjorde detta till ett utmärkt alternativ. Billigt var det dessutom. Det var alltså det paketet jag trodde kom igår. Förvånad vart jag då kassörskan kom med ett litet kuvert istället för en stor påse. Vad är nu detta tänkte jag smått irriterad. Innan jag faktiskt kom på vad det var.
Den är nu diskad och klar. Tips till den som inte har någon. Köp ett paket Semper välling och skicka in koden. Det är allt som behövs. Kanske inte snyggast. Men den duger gott för oss.





Tidningen Plaza interiör har jag också fått gratis. Även den hade jag glömt bort. Det enda jag behövde göra var att gilla The Home på facebook. Dom 500 första skulle få 3 nummer gratis av PLAZA interiör. Jag var en av dom 500. I en månad tänkte jag på det och funderade på vart tidningen tagit vägen. Sen glömdes det bort och uppdagades för några dagar sedan på facebook då the home bad om ursäkt för sena utskick osv. Vips hade jag mitt första nummer i brevlådan. Sweet.




Mina orkidéer har sett bedrövliga ut i över ett år. Att jag inte slängt dom för länge sedan beror enbart och bara på lathet. Det skulle bli så tomt i fönstret helt utan blommor. Köpa nya kändes drygt. Därför fick dom stå kvar utblommade och kala. Jag har ändå tagit hand om dom. I hopp om nya blommor. Det här länge verkat lönlöst. Men skam den som ger sig. För se nu är det inte läge kvar.





Mina pelargoner trodde jag gjort sitt efter senaste regnovädret. Dom kallare dagarna och ännu kallare nätterna. Jag har funderat på att ta in några och slänga resten. Jag har inte allt för gröna fingrar och det kändes som ett bra läge att ge upp balkongblommor. Men si så fel jag hade. För dom är på god väg att blomma igen. Flera av dom. Då avvaktar jag definitivt ett par veckor till innan jag avvecklar.







Min lilla balkongträdgård gick inte riktigt som planerat. Salladen dog sakta men säkert. Så jag slet tillslut bort den och lät basilikan frodas själv. Den å andra sidan har vuxit så det knakar. Tacksamt. Gott är det också att ha färsk basilika på balkongen. Det kommer jag definitivt ha nästa sommar med.



Kommentarer
Postat av: Zahraa | PiinkQueen

Allt bra idag?

Kram :]

2011-08-23 @ 13:46:36
URL: http://piinkqueen.blogg.se/
Postat av: lona

fina bilder



allt är bra med dej ?



kram

2011-08-23 @ 13:51:44
URL: http://lonas.blogg.se/
Postat av: Millah - med bebis i magen ♥

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-08-23 @ 15:00:26
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: timez

vill du ha en ny header?

url: http://timez.blogg.se/2011/august/vinn-header.html



anmäl dig nu :)!

2011-08-23 @ 20:43:13
URL: http://timez.blogg.se/
Postat av: lona

sv: det är okso bra med mej



vad gör du nu ?



kram ^^

2011-08-24 @ 02:00:28
URL: http://lonas.blogg.se/
Postat av: hanna ♡

godmorgon! har du några speciella planer för idag? :)

2011-08-24 @ 06:53:01
URL: http://heaa.blogg.se/
Postat av: sandra

Missa inte dagens blogg !! Anmäl dig här:http://saandriiiee.blogg.se/2011/august/dagens-blogg-dagens-vinnare-5.html#comment

Få chansen till 100tals nya läsare! Puss

PS Även tävling på bloggen för att vinna en ring ifrån nelly.com.

2011-08-24 @ 17:24:28
URL: http://saandriiiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0